top of page
Evenementen en festivals zijn momenten waarop veel lijnen door elkaar lopen.
Mcsluis Events neemt de regie in handen en zorgt ervoor dat het event een succes wordt.
Elk event is anders en er komt altijd meer bij kijken dan van tevoren verwacht.
Daarom is het belangrijk om ervaring, een sterk organiserend vermogen en flexibiliteit in huis te hebben. Mcsluis Events neemt dit mee naar jouw evenement of festival door de regie te nemen en elke uitdaging aan te gaan. Problemen ontstaan bij elk festival of evenement maar, in plaats van ze uit de weg te gaan, denkt Mcsluis Events ze om en gebruikt ze in het voordeel van het event.
 
Door veel ervaring met muziekfestivals, sportevenementen, bedrijfsfeesten en events in de publieke ruimte weet Mcsluis Events precies wat een event nodig heeft en welke mensen of bedrijven hij moet bereiken om dit te bewerkstelligen. Met een uitgebreid netwerk heeft Mcsluis Events altijd de juiste mensen op locatie. Mensen en bedrijven die weten wat van hen verwacht wordt en aan die verwachtingen kunnen voldoen.
 
Op bedrijfsfeesten wil je het beste neerzetten voor je personeel.
Mcsluis events gebruikt zijn ervaring, netwerk en expertise in hospitality om jouw bedrijfsfeest tot een absoluut succes te maken.
 
Als bedrijf is het belangrijkste dat je hele organisatie de missie, visie en waarden van het bedrijf uitstraalt. Mcsluis Events begrijpt dit en is trots op de vaardigheid die identiteit te kunnen uitdragen. Of dit nu in de organisatie van het event gebeurt of in branding op het festival.

 

In Event Support is Mcsluis Events beschikbaar. Of het nu gaat om de conceptvorming, pre-productie, productie of nazorg. Mcsluis Events is vaardig in vergunningaanvragen, Crowd control, human resources, (controle op) budgettering, technische tekeningen, fondsenwerving en meer.

Soapbox2.jpg
Red Bull
Soap Box

Interview over parcour​​

RBCIE.jpg
Red Bull
Ice Cross

Interview over Ice cross build

RBKO.jpg
Red Bull
Knock Out

Samenvatting race

Best practice

bottom of page