top of page

          Er is geen beste, alleen de weg ernaartoe.

Evenementen zijn geëvolueerd van geïmproviseerde bijeenkomsten naar productieve beesten die zichzelf voortdurend opnieuw moeten uitvinden, om de veiligheid en de beste bezoekerservaring te garanderen. Mcsluis Events is gespecialiseerd in dit opnieuw uitvinden en daagt zichzelf constant uit om een ​​oplossing te vinden die beter is dan de vorige. Mcsluis events is flexibel, goed gemutst en toont kalmte, focus en veel creatief denken bij het plannen en organiseren van alles wat met evenementen te maken heeft.

 

Mcsluis Events bestaat uit een klein team onder leiding van Marc van der Sluis, dat per evenement wordt uitgebreid naar de behoefte van het evenement. Mcsluis Events kan het voortouw nemen in elk soort evenement, van lokale beurzen en bedrijfsfeesten tot internationale sportevenementen en grote festivals. Mcsluis Events biedt evenementondersteuning bij zowel de conceptontwikkeling van een evenement als de productie zelf, met een bijzondere expertise in hospitality en brand-awareness.

 

Bio:

Bij de opkomst van festivals werd voor Marc van der Sluis snel duidelijk dat er iets miste in het plaatje. De hospitality van veel festivals en evenementen liet flink te wensen over. Met achtergrond in de horeca besloot Marc het heft in eigen handen te nemen en zo is Marc zijn carrière in event-organisatie begonnen. Eerst als hospitality-manager bij de festivals van Extrema maar later ook als algemeen producent voor lokale (bedrijfs)evenementen, nationale festivals en internationale sportevenementen.

 

Zijn Zuid-Limburgse roots zorgen ervoor dat Marc in de organisatie van evenementen altijd kalm en goedlachs is. “Kan niet” bestaat niet en met genoeg creatief denkvermogen kan alles opgelost worden. Dit resulteerde in spectaculaire producties als de verschillende “Ice Cross Downhill”-banen voor Red Bull, sterke brand awareness voor MINI en Opel en unieke concepten als pop-up restaurants.

 

Uit de jaren ervaring die Marc geniet volgt dat het flexibele team van Mcsluis Events snel aangevuld kan worden met professionals in elk onderdeel van event productie. Zo breidt Mcsluis Events met elk event zijn expertise en netwerk uit.

bottom of page